Ook deze zomer zijn al onze producten vers af te halen in onze winkel op de West-Kruiskade 69 in Rotterdam. Wilt u eerst informeren of we een bepaald speciaal product op voorraad hebben, bel dan gerust 010 - 412 52 04 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen u graag uw barbeque tot een succes te maken.

 

Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een BBQ en maken we naast de standaard pakketten ook pakketten in overleg met u. Daarnaast kunnen we voor u producten voorgaren. Heel gemakkelijk voor de grote stukken vlees zoals het speenvarken, de short ribs en de bavet. Wilt u het vlees goed gekruid hebben? Marineren en kruiden doen we met onze eigen gemaakte marinades. Bel nu voor de mogelijkheden 010 - 412 52 04.

Ronduit héééérlijk vlees voor op de barbecue

BEKIJK MEER VLEES

Deze selectie is slechts een deel van het uitgebreide vleesaanbod van onze slagerij. In ons vlees vindt u meer producten die we voor deze website hebben geselecteerd. Via het hoofdmenu kunt u kiezen uit rundvlees, varkensvlees, gevogelte en lams- engeitenvlees. Eet smakelijk!

KOM NAAR DE WINKEL OF BEL UW BBQ BESTELLING DOOR. 

West-Kruiskade 69 te Rotterdam Googlemaps , bel 010 - 412 52 04 of mail ons op info@slagerij-schell.nl