Vers speenvarken

Hits: 8205

De meest verkochte. Ouderwets lekker. 

Lekker gekruid en sappig doordat dit iets vetter vlees is. 

We verkopen hele speenvarkens van ongeveer 6 tot 15 kilo.

 

Bereiding

Aan alle kanten in hete boter aanbraden. Dan met wat vocht of wijn erbij langzaam gaar laten worden met de deksel schuin op de pan. 

Of na het aanbraden in de oven op 180 graden tot een kerntemperatuur van 72 gaden. Tussendoor regelmatig bedruipen met de Jus. 

 

Bekijk ook eens in ons assortiment het gegrild speenvarken.

Wellicht is het kant en klare gegrilde speenvarken iets voor u. Het bereiden van de speenvarken is een tijdrovende klus van zeker wel zes uur. Wij kruiden en grillen hem in grote hete lucht over, waarin we ze lekker krokant roosteren.

Dit doen we al heel lang naar volle tevredenheid van onze klanten. Hij hoeft daarna alleen maar opgewarmd te worden. 

Leuk met verjaardag, kerst, tuinfeest enz. enz.

Bij elk besteld speenvarken krijgt u van ons een  lekkere fles huisgemaakte honing/mosterd saus.

 

Moet van te voren besteld worden !

Soort Varkensvlees
Bereidingsadvies Bakken, Oven, Barbeque
bot(loos) Met bot
Land van herkomst Nederland